Neděle 15. září

Volná místa


Kvalitáři a testovači výrobků, laboranti (kromě potravin a nápojů)/

Kont: Koval, tel.: 776 383 333 - Po a Čt 9- 11hod.

Vzdelani: Střední odborné (vyučen)

Plat: 15500Kč

Firma: TORINA CZ s.r.o.

Obec: Praha

Okres: Praha Hlavní město

Obor: Výroba a provoz

Úvazek: Plný úvazek

Pracoviste: TORINA CZ s.r.o. - místo výkonu práce U Prioru 884/4, U Prioru 884/4, Ruzyně, 161 00 Praha 614

Pracovni vztah: Plný úvazek

Telefón: +420 776 383 333

Sdílejte na Facebooku







Kontaktní formulář:

* Povinné údaje

*Jméno:

*Email:   

*CV:
Nevkladejte url/www adresu nabidky, automaticky bude prilozena k e-mailu.
Poznámky / dotazy:

 Přeji si být informován o novinkách

Vyplněním a odesláním kontaktního formuláře souhlasím se zpracováním a uchováním mých osobních údajů, které poskytuji prostřednictvím internetové stránky www.ExpertPrace.cz. Osobní údaje budou zpracovány v souladu s platnými právními předpisy České republiky, zejména zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.



Uklízeči ve stravovacích zařízeních, potravinářských a farmaceutických výrobních prostorech/

místo výkonu práce Praha kontakt: lkov Vasyl, tel.: 776278514, e-mail: Kontaktujte nás cez kontaktní formulář. jednání každý pátek od 10-13 hod. na adrese Orebitská...


Provozní zámečníci, údržbáři/Provozní zámečníci, údržbáři

místo výkonu práce: Drnovská č.p. 1118/53a, Ruzyně, 161 00 Praha 614 kontakt: Fic Martin Ing., tel.: 724264291, e-mail: Kontaktujte nás cez kontaktní formulář. Požadujeme...


Technici technologové, normovači v ostatních průmyslových oborech/Vývojáři/konstruktéři napájecích impulzních zdrojů

Kontakt e-mailem. Požadujeme: dlouhodobou praxi a zkušenosti v oblasti analogové elektroniky, zkušenosti přímo se zdroji napětí jsou velikou...


Pomocníci v kuchyni/

Kont.: Praha 3, Olšanská 55/5, Praha 3 - Pá 10 - 14 hod., tel.: 777 953 555, email: Kontaktujte nás cez kontaktní formulář. Pomocníci v kuchyni sklízejí ze...



Vaše poslední nastavení vyhledávání si budeme pamatovat 30 dní.
ExpertPrace.cz na Facebook-u