Čtvrtek 28. března

Volná místa


Ostatní odborní pracovníci v oblasti účetnictví a ekonomiky/Referent/ka ekonomického oddělení

Zástup za rodičovskou dovolenou. Náplň práce: Administrativní podpora ekonomického oddělení, fakturace, zpracování smluv (DPP, DPČ, nájemní smlouvy apod.), spolupráce s organizacemi zastupující autory, ČSÚ, ÚP apod.; příprava ekonom. podkladů, práce v účetním softwaru Pohoda, vedení agendy pošty, evidence a archivace obchodní dokumentace apod. Požadavky: Orientace v Zákoníku práce a Občanském zákoníku, znalost práce na PC - MS Office podmínkou, praxe na obdobné pozici výhodou, dobrá orientace v ekonomické oblasti vč. znalosti programu Pohoda. Organizační schopnosti, samostatnost a flexibilita při hledání řešení. Vysoké pracovní nasazení a schopnost práce v týmu. Velmi dobré komunikační schopnosti, zodpovědnost a loajalita. Prac. doba mezi 7 - 8 hod, ukončení 14:30 - 15:30 hod. Nabízíme: Zázemí stabilního zaměstnavatele, práci v atraktivním uměleckém prostředí, 5 týdnů dovolené, prémie a odměny, příspěvek na stravování, zaměstnanecké zvýhodněné vstupné, třináctý plat. Kontakt: zašlete strukturovaný životopis + motivační dopis.

Vzdelani: ÚSV

Plat: 15800Kč

Firma: Divadlo Šumperk, s.r.o.

Obec: Šumperk

Okres: Šumperk

Obor: Administrativa

Úvazek: Zkrácený úvazek

Pracoviste: Komenského 312/3, 787 01 Šumperk 1

Pracovni vztah: Zkrácený úvazek

Telefón: +420 583 214 061

Sdílejte na Facebooku







Kontaktní formulář:

* Povinné údaje

*Jméno:

*Email:   

*CV:
Nevkladejte url/www adresu nabidky, automaticky bude prilozena k e-mailu.
Poznámky / dotazy:

 Přeji si být informován o novinkách

Vyplněním a odesláním kontaktního formuláře souhlasím se zpracováním a uchováním mých osobních údajů, které poskytuji prostřednictvím internetové stránky www.ExpertPrace.cz. Osobní údaje budou zpracovány v souladu s platnými právními předpisy České republiky, zejména zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.



Seřizovači a obsluha obráběcích strojů (kromě dřevoobráběcích)/Obráběč/ka kovů

Požadavky: výuční list v oboru, ŘP skup. B - občasné převážení matertiálu atd. Prac. doba 6-14.30. Kontakt: telefonicky.


Praktičtí lékaři pro dospělé/Lékař/ka

Požadavky na uchazeče: - ukončené VŠ vzdělání v magisterském studijním programu všeobecné lékařství - trestní bezúhonnost - základní...


Svářeči/Šéfmontér-svářeč

Vhodné i pro absolventy; Místo výkonu práce: v rámci celé ČR, Pracovní doba turnusová: výjezdy cca na 10 dní na montáže; Zaměstnavatel...



Prohlížením těchto stránek si šetříte Váš datový limit pro mobilní internet.
ExpertPrace.cz na Facebook-u Nastavení souhlasu použití osobních údajů