Úterý 2. března

Volná místa


Pekaři/PEKAŘ/KA

Pekařské práce - příprava a zpracování těsta, vhodné i pro cukráře! Směnný provoz - střídání po týdnu (denní směna 5:30 - 13:00, noční směna 19:00 - 3:30hod). Nástup dle domluvy – možný ihned. Praxe v oboru není podmínkou - zaučíme! Požadujeme: zodpovědnost, flexibilitu, dobrý zdravotní stav, přespolní-vlastní doprava. Nabízíme: výhodné platové podmínky (odměny, prémie), stabilní zaměstnání v rodinné firmě. Více informací na tel. 724 582 424 nebo email: Kontaktujte nás cez kontaktní formulář.

Vzdelani: Nižší střední odborné

Plat: 19000Kč

Firma: Pekařství Chyšky s.r.o.

Obec: Chyšky

Okres: Písek

Obor: Výroba a provoz

Úvazek: Plný úvazek

Pracoviste: Chyšky 29, 398 53 Chyšky

Pracovni vztah: Plný úvazek

Telefón: +420 724 582 424

Sdílejte na Facebooku







Kontaktní formulář:

* Povinné údaje

*Jméno:

*Email:   

*CV:
Nevkladejte url/www adresu nabidky, automaticky bude prilozena k e-mailu.
Poznámky / dotazy:

 Přeji si být informován o novinkách

Vyplněním a odesláním kontaktního formuláře souhlasím se zpracováním a uchováním mých osobních údajů, které poskytuji prostřednictvím internetové stránky www.ExpertPrace.cz. Osobní údaje budou zpracovány v souladu s platnými právními předpisy České republiky, zejména zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.



Mistři a příbuzní pracovníci v dřevařství, papírenství a polygrafii/MISTR VÝROBY

Činnost firmy: výroba dřevěných oken, dveří, interiérů, kuchyní, nábytku, schodišť a zimních zahrad Pracovní doba: 1 směna 6:00-14:30...


Technici kontroly kvality, laboranti v ostatních průmyslových oborech/INSPEKTOŘI KVALITY

CIZ Náplň práce: kontrola kvality - vyhodnocování dílů, příprava pro expedici, balení, zakládání do nástrojů, drobná administrace. Pracovní...


Montážní dělníci mechanických zařízení/OPERÁTOR VÝROBY

CIZ Pracovní doba: třísměnný nebo i čtyř-směnný provoz - podle zařazení pracovníka ke konkrétní pracovní lince Vhodné i pro absolventy....



Chytří šetří mobilní data a čas s námi.
ExpertPrace.cz na Facebook-u