Pátek 19. dubna

Volná místa


Prodejci po telefonu/Operátor aktivního telemarketingu -call centrum v Tišnově - HPP, DPP

První kontakt telefonicky nebo e-mailem V naší firmě začíná KAŽDÝ od začátku, nehledě na dosavadní získané zkušenosti či předchozí byť vedoucí pozice v předešlém zaměstnání. Náplň práce: prodej mobilních produktů po telefonu. Není nutná praxe, vše Vás naučíme sami a můžete tak nastartovat Vaši kariéru ve stabilní české společnosti, která je na trhu od roku 2013. NEVÁHEJTE A POŠLETE NÁM SVŮJ ŽIVOTOPIS. Co od Vás očekáváme? Aktivní, energickou, komunikativní, veselou a po úspěchu dychtící osobu. Pracovní doba: Po - Pá: 09:00 - 17:00 nebo Po - Pá: 09:00 - 15:00 NABÍZÍME: • Proplácíme dopravné, pokud nejste z místa bydliště, kde se firma nachází. • Jistotu hlavního pracovního poměru. • Zajímavé finanční ohodnocení+ různé benefity a soutěže. • Přátelské zaškolení. • Pracoviště v Tišnově (5min chůze od hlavního vlakového a autobusového nádraží). Nástup možný IHNED Neváhejte nám zaslat Váš životopis. Rádi Vás pozveme na výběrové řízení a stanete se součástí našeho týmu. Těšíme se na Vás Monika Galová, tel. 606 645 534 MTeL direct s.r.o., nám. Komenského 124, 66601 Tišnov, e-mail: Kontaktujte nás cez kontaktní formulář. Kontaktujte nás cez kontaktní formulář.

Vzdelani: Bez vzdělání

Plat: 16000Kč

Firma: MTeL direct s.r.o.

Obec: Tišnov

Okres: Brno-venkov

Obor: Obchod a cestovní ruch

Úvazek:

Pracoviste: MTeL direct s.r.o. - 1, nám. Komenského 124, 666 01 Tišnov 1

Pracovni vztah: Dohoda o pracovní činnosti

Telefón: +420 606 645 534

Sdílejte na Facebooku







Kontaktní formulář:

* Povinné údaje

*Jméno:

*Email:   

*CV:
Nevkladejte url/www adresu nabidky, automaticky bude prilozena k e-mailu.
Poznámky / dotazy:

 Přeji si být informován o novinkách

Vyplněním a odesláním kontaktního formuláře souhlasím se zpracováním a uchováním mých osobních údajů, které poskytuji prostřednictvím internetové stránky www.ExpertPrace.cz. Osobní údaje budou zpracovány v souladu s platnými právními předpisy České republiky, zejména zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.



Číšníci a servírky/Číšník/servírka

První kontakt telefonicky nebo e-mailem Pracovní doba 10:30 - 22:00. Vhodné pro absolventy v oboru i pro zaučené v oboru s praxí 1 rok.


Ostatní pomocní manipulační pracovníci (kromě výroby)/Pomocní manipulační pracovníci

První kontakt telefonicky (Út 9-10 hodin.) Krátkodobé zaměstnání.


Číšníci a servírky/Číšníci a servírky

První kontakt telefonicky nebo e-mailem. Pracovní doba 10:00 - 22:00. Možnost ubytování. Vhodné i pro absolventy v oboru i pro zaučené v oboru...



Nabidka prace se pravidelne denne aktualizuje.
ExpertPrace.cz na Facebook-u Nastavení souhlasu použití osobních údajů