Čtvrtek 25. dubna

Volná místa


Strojírenští technici projektanti, konstruktéři/Projektový inženýr

Vaše životopisy zasílejte na e-mail Kontaktujte nás cez kontaktní formulář. případně přineste Váš životopis osobně na personální oddělení. Čím se budete zabývat: *komunikací s vývojovým centrem v Německu *řízením náběhu výroby sériových dílů ve spolupráci s ostatními odděleními – s plánováním výroby budete *tvořit časový plán, kvalitě předkládat podklady a účastnit se auditů a s technologií budete rozjíždět samotnou výrobu *budete také spolupracovat při zavádění nových procesů a nových strojů – přímá účast ve výrobě Co potřebujete k tomu, abyste uspěl/a? *nemáte rádi stereotyp *výhodou praxe a znalosti standardů v oblasti automobilového průmyslu *aktivní znalost AJ nebo NJ – denní využití *znalost MS Office *VŠ technického směru Co Vám nabízíme: *využití vlastních technologií – know-how společnosti (automatizace) *možnost vycestovat do ostatních závodů *nadstandardní finanční ohodnocení, 13. mzda *flexibilní pracovní dobu *5. týden dovolené ve formě finančního bonusu (po jednom odpracovaném roce) *jazykové vzdělávání (individuální nebo skupinová výuka) *příspěvek na stravování (stravenky nebo dotované stravování) a další zaměstnanecké benefity (sportovní aktivity, zdravotní péče, firemní slevové akce)

Vzdelani: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Plat: 28000Kč

Firma: Mubea Stabilizer Bar Systems s.r.o.

Obec: Prostějov

Okres: Prostějov

Obor: Výroba a provoz

Úvazek: Plný úvazek

Pracoviste: Dolní 3137/100, 796 01 Prostějov 1

Pracovni vztah: Plný úvazek

Telefón: +420 800 203 101

Sdílejte na Facebooku







Kontaktní formulář:

* Povinné údaje

*Jméno:

*Email:   

*CV:
Nevkladejte url/www adresu nabidky, automaticky bude prilozena k e-mailu.
Poznámky / dotazy:

 Přeji si být informován o novinkách

Vyplněním a odesláním kontaktního formuláře souhlasím se zpracováním a uchováním mých osobních údajů, které poskytuji prostřednictvím internetové stránky www.ExpertPrace.cz. Osobní údaje budou zpracovány v souladu s platnými právními předpisy České republiky, zejména zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.



Obsluha strojů na výrobu a zpracování výrobků z plastu/SEŘIZOVAČI VSTŘIKOVACÍCH LISŮ

Nástup ihned. Životopis s názvem pozice, o kterou se ucházíte zasílejte na adresu: Kontaktujte nás cez kontaktní formulář. Kontakt personalistka paní Muchová,...


Montážní dělníci výrobků z kovů/*MONTÁŽNÍ DĚLNÍCI - KRÁTKODOBÉ ZAMĚSTNÁNÍ

CZ-ISCO 82191. JEDNÁ SE O KRÁTKODOBÉ ZAMĚSTNÁNÍ DO 90 DNŮ. Kontakt e-mailem Kontaktujte nás cez kontaktní formulář. Popis práce: obsluha strojů a zařízení...


Řezníci a uzenáři/ŘEZNÍK / ŘEZNICE - BOURAČI DRŮBEŽE

Nástup možný ihned. Návštěvu předem domluvit na tel.: 777 713 832, 582 373 219 (Ing. Jan Kočíb, Irena Pešáková) nebo e-mail Kontaktujte nás cez kontaktní formulář.



Kontaktní formulář s kontaktními údaji stačí vyplnit jednou.
ExpertPrace.cz na Facebook-u Nastavení souhlasu použití osobních údajů