Sobota 27. července

Volná místa


Elektromechanici/servisní elektromechanik - elektrikář

Náplň práce: Servis kogeneračních jednotek (práce v týmu): - provádění pravidelného servisu v rozsahu uvedeném v dokumentaci - provádění větších oprav kogeneračních jednotek, včetně GO - diagnostika poruch a jejich následné odstranění - administrativní činnosti (vystavení zakázkového listu, protokolu o servisním zásahu, zápis do provozní knihy) Požadujeme: - minimálně výuční list v oboru elektro, nejlépe silnoproud - platná Vyhláška 50/78 Sb., minimálně § 5 - dobrá orientace v problematice elektrických točivých strojů, jako jsou synchronní a - asynchronní generátory, asynchronní elektromotory, způsoby jejich zapojení a - řízení např. stykačemi, nebo frekvenčními měniči - základní znalosti PLC (logické funkce/klopné obvody) - řidičský průkaz sk. B - praxe v oboru výhodou - manuální zručnost - znalost práce na PC (EXCEL, WORD, OUTLOOK, IE) - spolehlivost, zodpovědnost a samostatnost, komunikativnost - pozitivní a tvůrčí přístup k řešení úkolů Zaměstnanecké výhody: Nabízíme: - náborový příspěvek až 30.000,-- Kč - perspektivu ve stabilní a stále se rozvíjející firmě - možnost seberealizace - odborný a profesní růst - odpovídající platové ohodnocení - vzdělávací kurzy - firemní benefity (dovolená navíc, 3 dny zdravotního volna, finanční bonus za docházku bez absence…) KONTAKT: Malá Zdeňka, tel.: 724535599, e-mail: Kontaktujte nás cez kontaktní formulář.

Vzdelani: Střední odborné (vyučen)

Plat: 28000Kč

Firma: TEDOM a.s.

Obec: Volyně

Okres: Strakonice

Obor: Výroba a provoz

Úvazek: Plný úvazek

Pracoviste: TEDOM a.s. - pracoviště Volyně, Karla Čapka 718, 387 01 Volyně

Pracovni vztah: Plný úvazek

Telefón: +420 724 535 599

Sdílejte na Facebooku







Kontaktní formulář:

* Povinné údaje

*Jméno:

*Email:   

*CV:
Nevkladejte url/www adresu nabidky, automaticky bude prilozena k e-mailu.
Poznámky / dotazy:

 Přeji si být informován o novinkách

Vyplněním a odesláním kontaktního formuláře souhlasím se zpracováním a uchováním mých osobních údajů, které poskytuji prostřednictvím internetové stránky www.ExpertPrace.cz. Osobní údaje budou zpracovány v souladu s platnými právními předpisy České republiky, zejména zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.



Pomocní dělníci ve výrobě/dělník - výpomoc při betonáži

Výpomoc při betonáži Pracovní doba: 6:00-15:00hod. VÝHODY: možnost ubytování, podnikové stravování, dovolená navíc, příspěvek na penzijní...


Obsluha lakovacích zařízení na povrchovou úpravu kovů a jiných materiálů/obsluha lakovací linky

Navěšování železných dílů do linky pomocí jeřábů, ofuk dílů po pískování, dolakování dílů po automatu, svěšování dílů pomocí...


Slévači/slévárenský dělník

Obsluha tavící pece, příprava vsázky Požadujeme spolehlivost a zručnost KONTAKT: Kasynets Svitlana, tel.: 774438198, e-mail: Kontaktujte nás cez kontaktní formulář.



Prohlížením těchto stránek si šetříte Váš datový limit pro mobilní internet.
ExpertPrace.cz na Facebook-u Nastavení souhlasu použití osobních údajů