Pátek 19. dubna

Volná místa


Kuchaři (kromě šéfkuchařů)/kuchař/kuchařka

Pracovní náplň - Práce zaměřená na přípravu snídaní, hotových a minutkových jídel - Sestavování jídelního lístku a sledu pokrmů - Příprava a úprava produktů a pokrmů ve studené a teplé kuchyni - Zpracování a úprava polotovarů - Ošetřování a zodpovědnost za kuchyňského náčiní a vybavení kuchyně Požadujeme - Výuční list v oboru podmínkou - Praxe výhodou - Dobrá orientace v hygienických předpisech a normování jídel Nabízíme - Mzda 90 Kč/hod pouze ve zkušební době, po zapracování nárůst na 100 Kč/hod + osobní ohodnocení + příplatky za přesčasy a práci o víkendu či svátek + procentuální odměny z tržeb - Turnus krátký / dlouhý týden Způsob prvního kontaktu: - e-mailem - telefonicky Po - Čt od 8.00 - 15.00 hod. - osobně: Po - Čt 8:00 - 15:00 v sídle firmy na adrese Přívozní 114/2, 410 02 Lovosice po předchozí telefonické domluvě (životopis s sebou na pohovor).

Vzdelani: Střední odborné (vyučen)

Plat: 22000Kč

Firma: Raeder & Falge s.r.o.

Obec: Lovosice

Okres: Litoměřice

Obor: Obchod a cestovní ruch

Úvazek: Plný úvazek

Pracoviste: Raeder & Falge s.r.o., provozovna Hotel Lev, Kostelní 3/5, 410 02 Lovosice 2

Pracovni vztah: Plný úvazek

Telefón: +420 725 505 495

Sdílejte na Facebooku







Kontaktní formulář:

* Povinné údaje

*Jméno:

*Email:   

*CV:
Nevkladejte url/www adresu nabidky, automaticky bude prilozena k e-mailu.
Poznámky / dotazy:

 Přeji si být informován o novinkách

Vyplněním a odesláním kontaktního formuláře souhlasím se zpracováním a uchováním mých osobních údajů, které poskytuji prostřednictvím internetové stránky www.ExpertPrace.cz. Osobní údaje budou zpracovány v souladu s platnými právními předpisy České republiky, zejména zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.



Prodavači potravinářského zboží/

pracovní doba od 6 do 17 hod. Požadujeme prodavačku do prodejny masa a masných výrobků. Další podrobnější informace na prodejně Masarykova...


Kuchaři (kromě šéfkuchařů)/kuchař/kuchařka

Náplň práce: příprava teplých pokrmů české kuchyně, příprava příloh k pokrmům, příprava základů pro vaření na daný i další den,...


Pomocní kuchaři/pomocný kuchař/kuchařka

požaduji praxi v oboru - česká kuchyně. Způsob kontaktování zaměstnavatele: telefonicky, osobně na uvedené adrese od 9.00h. do 11.00h.



Nabidka prace se pravidelne denne aktualizuje.
ExpertPrace.cz na Facebook-u Nastavení souhlasu použití osobních údajů