Pátek 29. března

Volná místa


Odborní účetní všeobecní/POMOCNÍ ÚČETNÍ S PRAXÍ

Nástup ihned. Životopisy zasílejte personalistce Silvii Muchové, e-mai: Kontaktujte nás cez kontaktní formulář. Pracovní doba: Po-Pá cca 7:00-15:30 (pracovní doba je pružná, lze upravit po dohodě se zaměstnavatelem). pracoviště: Kralice na Hané Požadavky: středoškolské vzdělání s maturitou ekonomického směru, znalost zákona o účetnictví a veškerých účetních předpisů, praxe na pozici pomocná účetní znalost systému Helios výhodou (ne podmínkou), základní znalost MS Excel, Office, spolehlivost, pečlivost, samostatnost Pracovní náplň: provádět zpracování faktur, fakturaci a likvidace faktur, zajišťovat data pro zpracování faktur, pořizovat a expedovat faktury odběratelům, vypracovávat prvotní podklady pro zpracování faktur a účetnictví, kontrolovat správnost dodaných faktur a jejich evidence, kontrola neuhrazených faktur a jejich vymáhání, vedení pokladní agendy a jiné administrativní práce Nabízíme: 25 dní dovolené, plně hrazené stravenky, práci v prosperující české firmě, pracovní poměr na dobu neurčitou, příspěvek na dopravu, firemní benefity (prémie, nápoje na pracovišti zdarma, bonusy při životních a pracovních jubileích)

Vzdelani: ÚSV

Plat: 24000Kč

Firma: LINAPLAST s.r.o.

Obec: Kralice na Hané

Okres: Prostějov

Obor: Administrativa

Úvazek: Plný úvazek

Pracoviste: Sportovní 313, 798 12 Kralice na Hané

Pracovni vztah: Plný úvazek

Telefón: +420 583 037 101

Sdílejte na Facebooku







Kontaktní formulář:

* Povinné údaje

*Jméno:

*Email:   

*CV:
Nevkladejte url/www adresu nabidky, automaticky bude prilozena k e-mailu.
Poznámky / dotazy:

 Přeji si být informován o novinkách

Vyplněním a odesláním kontaktního formuláře souhlasím se zpracováním a uchováním mých osobních údajů, které poskytuji prostřednictvím internetové stránky www.ExpertPrace.cz. Osobní údaje budou zpracovány v souladu s platnými právními předpisy České republiky, zejména zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.



Obsluha strojů na zpracování a konzervování masa a ryb/OPERÁTOR/KA PRO MASTNOU VÝROBU - VAŘENÁ VÝROBA

Nástup ihned. Osobní kontakt po domluvě pan Bartošek na tel.: 777 713 733 (v době 8:00 - 13:00) Pracoviště: Za Olomouckou 487, Držovice. Pracovní...


Řezníci a uzenáři/ŘEZNÍK / ŘEZNICE - BOURAČI DRŮBEŽE

Nástup možný ihned. Návštěvu předem domluvit na tel.: 777 713 832, 582 373 219 (Ing. Jan Kočíb, Irena Pešáková) nebo e-mail Kontaktujte nás cez kontaktní formulář.


Ostatní odborní pracovníci v administrativě a správě organizace/REFERENT/KA VYMÁHÁNÍ POHLEDÁVEK

Vznik pracovního poměru úředníka je podmíněn splněním předpokladů dle § 4 zákona č. 312/2002 Sb., o úřednících územních samosprávných...



Prohlížením těchto stránek si šetříte Váš datový limit pro mobilní internet.
ExpertPrace.cz na Facebook-u Nastavení souhlasu použití osobních údajů