Sobota 27. července

Volná místa


Seřizovači a obsluha obráběcích strojů (kromě dřevoobráběcích)/SEŘIZOVAČ LISU A STŘIHAČ NA TABULOVÝCH NŮŽKÁCH

VAŠE ODPOVĚDNOST: - Dodržování TG postupů a návodek, základní práce s PC, postup práce dle daných priorit - Obsluha strojů: lisů, falcovačky, nůžky, vykusovačka, drobné úkony údržby stroje dle popisu k danému pracovišti - Po seřízení stroje a přípravku předání pracoviště lisaři, průběžná kontrola lisaře, lisu, přípravku a materiálu - Obsluha stroje LVD drobné úkony údržby stroje dle popisu k danému pracovišti - Orientace v technické dokumentaci (výkresy, návodky) - Samokontrola a práce s měřidly (posuvné měřítko, úhelník a úhloměr) POŽADUJEME: - Minimálně vyučení technického směru - Praxe v seřizování strojů výhodou - Manuální zručnost, orientace ve výkresové dokumentaci - Ochota pracovat na 2 směny VÝHODY: - Motivační mzda včetně výkonnostní prémie - Dotované stravování v areálu závodu - 25 dnů dovolené - příplatek za odpolední směny, zvýšené příplatky za přesčas, soboty a neděle - příspěvek na dovolenou, Vánoce, 13. plat, podíl na výsledcích podniku - volnočasové benefity Hlásit se emailem nebo telefonicky.

Vzdelani: Střední odborné (vyučen)

Plat: 24000Kč

Firma: FläktGroup Czech Republic a.s.

Obec: Liberec

Okres: Liberec

Obor: Výroba a provoz

Úvazek: Plný úvazek

Pracoviste: FläktGroup Czech Republic a.s.-001, Slovanská 781, Liberec XXV-Vesec, 463 12 Liberec 25

Pracovni vztah: Plný úvazek

Telefón: +420 739 589 699

Sdílejte na Facebooku







Kontaktní formulář:

* Povinné údaje

*Jméno:

*Email:   

*CV:
Nevkladejte url/www adresu nabidky, automaticky bude prilozena k e-mailu.
Poznámky / dotazy:

 Přeji si být informován o novinkách

Vyplněním a odesláním kontaktního formuláře souhlasím se zpracováním a uchováním mých osobních údajů, které poskytuji prostřednictvím internetové stránky www.ExpertPrace.cz. Osobní údaje budou zpracovány v souladu s platnými právními předpisy České republiky, zejména zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.



Montážní dělníci výrobků z kombinovaných materiálů/MONTÁŽNÍ DĚLNÍK/CE V AUTOMOBILOVÉM PRŮMYSLU

Práce na 3 měsíce. Hlásit se telefonicky, osobně pouze po předchozí tel. domluvě na adrese firmy Dr. M. Horákové 185/66, Liberec.


Obsluha stacionárních strojů a zařízení jinde neuvedená/OPERÁTOR VÝROBY

Obsluha automatických svářecíh automatů, zakládání a nasledná manipulace s výrobky. Výroba výfukového potrubí vyšší fyzická námaha....


Montážní dělníci výrobků z kombinovaných materiálů/MONTÁŽNÍ DĚLNÍK/CE

Práce na 3 měsíce. Jednoduchá manuální práce na výrobních linkách. Požadujeme zletilost, zručnost Hlásit se osobně na adrese 28. října...



Kontaktní formulář s kontaktními údaji stačí vyplnit jednou.
ExpertPrace.cz na Facebook-u Nastavení souhlasu použití osobních údajů