Sobota 20. dubna

Volná místa


Stavební údržbáři budov/údržbář - elektrikář

Věznice Karviná přijme do pracovního poměru údržbáře – elektrikáře. Co Vás čeká? - nelehká, psychicky náročná práce v prostředí, které znáte pouze z médií či doslechu, zajišťování oprav a údržby ve všech profesích v základním rozsahu – elektrikářské, zámečnické, svářečské, instalatérské, topenářské, malířské, natěračské a částečně zednické práce v rozsahu nutném pro běžnou údržbu a další práce. Co je potřeba k přijetí k vězeňské službě? - střední vzdělání s maturitní zkouškou, osvědčení dle § 6 vyhlášky č. 50/1978 Sb., o odborné způsobilosti v elektrotechnice, průkaz svářeče je výhodou, bezúhonnost, osobnostní způsobilost, dobrý zdravotní stav, schopnost pracovat samostatně, znalost práce na PC, komunikativnost, chuť do práce a pozitivní myšlení. Na co se můžete těšit? - možnost dalšího vzdělávání, 6 týdnů dovolené + 5 dnů indispozičního volna v kalendářním roce, zaměstnanecké benefity (příspěvek na stravování, penzijní spoření, rekreaci, kulturu, sport, bezplatné využití posilovny apod.). Pokud Vás předchozí řádky neodradily a máte chuť a odvahu zkusit něco neobvyklého, můžete u nás začít budovat svou novou profesní kariéru. Zašlete písemnou žádost o přijetí do pracovního poměru a životopis do 30.09.2019.

Vzdelani: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Plat: 24070Kč

Firma: Vězeňská služba České republiky

Obec: Karviná

Okres: Karviná

Obor: Stavebnictví

Úvazek: Plný úvazek

Pracoviste: Věznice Karviná, Fryštátská 178/40, Fryštát, 733 01 Karviná 1

Pracovni vztah: Plný úvazek

Telefón: +420 596 308 300

Sdílejte na Facebooku







Kontaktní formulář:

* Povinné údaje

*Jméno:

*Email:   

*CV:
Nevkladejte url/www adresu nabidky, automaticky bude prilozena k e-mailu.
Poznámky / dotazy:

 Přeji si být informován o novinkách

Vyplněním a odesláním kontaktního formuláře souhlasím se zpracováním a uchováním mých osobních údajů, které poskytuji prostřednictvím internetové stránky www.ExpertPrace.cz. Osobní údaje budou zpracovány v souladu s platnými právními předpisy České republiky, zejména zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.



Stavební a provozní elektrikáři/Elektrikáři - slaboproud, měření a regulace

Místo výkonu práce: okres Karviná, Ostrava Nástup ihned, práce v údržbě. Způsob kontaktu: hlásit se předem telefonicky a dohodnout schůzku...


Instalatéři ústředního topení/instalatéři, topenáři

praxe: v oboru topenář, svařování plasty, měď; Hlásit se předem telefonicky a dohodnout schůzku


Zedníci (kromě zedníků ohnivzdorného zdiva)/zedníci

místo výkonu práce dle zakázek -území ČR Způsob kontaktu : předem telefonicky dohodnout schůzku



Chytří šetří mobilní data a čas s námi.
ExpertPrace.cz na Facebook-u Nastavení souhlasu použití osobních údajů