Pátek 19. dubna

Volná místa


Vývojáři softwaru/iOS developer

MÍSTO VÝKONU PRÁCE: Praha PRVNÍ KONTAKT e-mailem na adr. Kontaktujte nás cez kontaktní formulář. Kontaktní osoba : Zdeňka Sacke, HR Specialist UPŘESŇUJÍCÍ INFORMACE A POŽADAVKY: " mít dobrou znalost aktuální verze Swift, Xcode a iOS SDK " umět pracovat s Xcode build systémem " mít zkušenost s návrhy OOP " mít zkušenost s psaním a prováděním unit testů " znát Dependency Injection " zajímat se o reaktivní programování (RxSwift, ReactiveCocoa) " mít pokročilou znalost konstrukcí jazyka Swift (generics, PAT) " orientovat se v problematice Continuous Integration (Fastlane, Jenkins, Travis, Xcode server) " mít zkušenost s publikováním aplikací do App Store " výborná znalost ČJ/SJ, pokročilá AJ ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: zázemí moderních kanceláří občerstvení na pracovišti, relaxační místnost benefity (Multisport karta, příspěvek na životní a penzijní připojištění, výuka AJ/NJ/RJ, sick days, stravenky, široká nabídka firemních akcí pro zaměstnance i jejich rodiny, a další)

Vzdelani: ÚSV

Plat: 40000Kč

Firma: Cleverlance Enterprise Solutions a.s.

Obec: Praha

Okres: Praha Hlavní město

Obor: Informační technologie

Úvazek: Plný úvazek

Pracoviste: Cleverlance Enterprise Solutions a.s. - 002, Praha

Pracovni vztah: Plný úvazek

Sdílejte na Facebooku







Kontaktní formulář:

* Povinné údaje

*Jméno:

*Email:   

*CV:
Nevkladejte url/www adresu nabidky, automaticky bude prilozena k e-mailu.
Poznámky / dotazy:

 Přeji si být informován o novinkách

Vyplněním a odesláním kontaktního formuláře souhlasím se zpracováním a uchováním mých osobních údajů, které poskytuji prostřednictvím internetové stránky www.ExpertPrace.cz. Osobní údaje budou zpracovány v souladu s platnými právními předpisy České republiky, zejména zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.



Technici počítačových sítí a systémů/Service Management Representative

MVP: Praha Kontakt:ovat mailem: Kontaktujte nás cez kontaktní formulář. Osobní schůzka pouze po předchozí domluvě. Interní název pozice: Service Management...


Ostatní uklízeči a pomocníci/

MVP: Praha Kontaktovat předem telefonický místo výkonu práce: Praha kontakt: Futová Natalija, tel.: 602562918, e-mail: Kontaktujte nás cez kontaktní formulář.


Vývojáři softwaru/IT Analytik

Místo výkonu práce: Novákových 1954/20a, Libeň, 180 00 Praha 8 Kontaktní osoba: Suchomelová Kateřina Mgr., tel.: 778417686 (10 - 17 hod), e-mail:...



Nabidka prace se pravidelne denne aktualizuje.
ExpertPrace.cz na Facebook-u Nastavení souhlasu použití osobních údajů