Sobota 27. července

Volná místa


Vývojáři softwaru/JAVA developer

MÍSTO VÝKONU PRÁCE: Praha PRVNÍ KONTAKT e-mailem na adr. Kontaktujte nás cez kontaktní formulář. Kontaktní osoba : Zdeňka Sacke, HR Specialist UPŘESŇUJÍCÍ INFORMACE A POŽADAVKY: " obecně řečeno, hledáme fullstack vývojáře " technologie, které primárně uvítáme na backend: Spring, JPA/Hibernate, WebServices, JavaScript, SQL, React/Angular, Maven, Docker - žádná není nezbytnou podmínkou, pokud nás přesvědčíte o svých praktických zkušenostech s obdobnými technologiemi " výhodou pro vás může být orientace v integraci (Apache Camel, Tibco/Oracle/IBM ESB a BPM), Liferay, BigData " více než schopnost luštění algoritmických hádanek potřebujeme PRAKTICKÉ zkušenosti s různými frameworky, technologiemi, design patterns " přispívat k dalšímu rozvoji development procesu (DevOps, unit testy, Test driven development, branching, deployment proces atd.) " ČJ/SJ na výborné úrovni, znalost technické angličtiny nebo němčiny minimálně na úrovni čtení technické dokumentace ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: zázemí moderních kanceláří občerstvení na pracovišti, relaxační místnost benefity (Multisport karta, příspěvek na životní a penzijní připojištění, výuka AJ/NJ/RJ, sick days, stravenky, široká nabídka firemních akcí pro zaměstnance i jejich rodiny, a další)

Vzdelani: ÚSV

Plat: 45000Kč

Firma: Cleverlance Enterprise Solutions a.s.

Obec: Praha

Okres: Praha Hlavní město

Obor: Informační technologie

Úvazek: Plný úvazek

Pracoviste: Cleverlance Enterprise Solutions a.s. - 002, Praha

Pracovni vztah: Plný úvazek

Sdílejte na Facebooku







Kontaktní formulář:

* Povinné údaje

*Jméno:

*Email:   

*CV:
Nevkladejte url/www adresu nabidky, automaticky bude prilozena k e-mailu.
Poznámky / dotazy:

 Přeji si být informován o novinkách

Vyplněním a odesláním kontaktního formuláře souhlasím se zpracováním a uchováním mých osobních údajů, které poskytuji prostřednictvím internetové stránky www.ExpertPrace.cz. Osobní údaje budou zpracovány v souladu s platnými právními předpisy České republiky, zejména zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.



Návrháři a správci databází/Junior of Mid-Level Data Scientist

Místo výkonu práce: Za Brumlovkou 266/2, 14000 Praha 4. Kontaktovat mailem Kontaktujte nás cez kontaktní formulář. Jsme Data Scientists ve společnosti O2. Viděli jste...


Vývojáři softwaru/Senior NET Developer

Místo výkonu práce: Dukelských hrdinů 564/34, Praha 7 e-mail: Kontaktujte nás cez kontaktní formulář.


Pracovníci pro ruční praní a žehlení/

MVP: Jílovská č.p. 433/5, Praha 4 Kontakt: Malát Milan,e-mail: Kontaktujte nás cez kontaktní formulář. výpis RT



Vaše poslední nastavení vyhledávání si budeme pamatovat 30 dní.
ExpertPrace.cz na Facebook-u Nastavení souhlasu použití osobních údajů