Pátek 19. dubna

Volná místa


Pracovníci ostrahy, strážní/Strážný - pracoviště Vimperk

Náplň práce: kontrola příchodů a odchodů pracovníků a návštěv kontrola příjezdů a odjezdů všech vozidel do objektu ochrana a střežení objektu a zařízení obsluha technických a signalizačních zařízení, závor 12 hodinové směny (denní i noční) Nabízíme: stálé a perspektivní zaměstnání v nadnárodní společnosti jistotu zaměstnání a pravidelné výplaty mzdy zaškolení a výcvik stravenky podnikové stravování - snídaně, obědy, večeře příplatky za víkendové a noční služby, služby ve svátek 100% příplatek Požadujeme: věk min. 18 let čistý trestní rejstřík znalost EPS, EZS, CCTV (kamerové systémy) výhodou osvědčení Strážný (nutnost při nástupu do zaměstnání - možnost dodělat přes G4S) německý jazyk na úrovni začátečník výhodou Zájemci o pozici zasílejte své životopisy, případně kontaktujte Ing.Ivanu Slavíkovou te.: +420 724 793 669, e-mail: Kontaktujte nás cez kontaktní formulář.

Vzdelani: Základní + praktická škola

Plat: 120Kč

Firma: G4S Secure Solutions (CZ), a.s.

Obec: Vimperk

Okres: Prachatice

Obor: Obrana a ochrana

Úvazek: Plný úvazek

Pracoviste: G4S Security Services (CZ), a.s. - pracoviště Vimperk, Vimperk

Pracovni vztah: Plný úvazek

Telefón: +420 724 793 669

Sdílejte na Facebooku







Kontaktní formulář:

* Povinné údaje

*Jméno:

*Email:   

*CV:
Nevkladejte url/www adresu nabidky, automaticky bude prilozena k e-mailu.
Poznámky / dotazy:

 Přeji si být informován o novinkách

Vyplněním a odesláním kontaktního formuláře souhlasím se zpracováním a uchováním mých osobních údajů, které poskytuji prostřednictvím internetové stránky www.ExpertPrace.cz. Osobní údaje budou zpracovány v souladu s platnými právními předpisy České republiky, zejména zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.



Pracovníci ostrahy, strážní/Strážný - pracoviště Vimperk

Náplň práce: kontrola příchodů a odchodů pracovníků a návštěv kontrola příjezdů a odjezdů všech vozidel do objektu ochrana a střežení...



Prohlížením těchto stránek si šetříte Váš datový limit pro mobilní internet.
ExpertPrace.cz na Facebook-u Nastavení souhlasu použití osobních údajů