Sobota 20. dubna

Volná místa


Pracovníci ostrahy, strážní/Strážný/strážná - recepční

Místo výkonu práce: území Olomouckého kraje, současný objekt v Olomouci. Vyhrazeno pro OZP. První kontakt je možný POUZE telefonicky nebo emailem. Stálá služba nepřetržitá 24 hodin denně, 7 dní v týdnu PCO 585 731 640, Kontaktujte nás cez kontaktní formulář. Kontaktní spojení na personální oddělení společnosti GRASO a.s.: Kontaktujte nás cez kontaktní formulář. Požadavky: - čistý trestní rejstřík - podmínkou - zdravotní způsobilost - nutností - řidičský průkaz sk. B - podmínkou Výhodou: - splnění kvalifikačních požadavků - vzdělání - praxe - flexibilita Nepřetržitý provoz - nerovnoměrně rozvržená pracovní doba - dvousměnný provoz. Pracovní doba s vyrovnávacím obdobím 26 týdnů po sobě jdoucích. Měsíční mzda u zkráceného pracovního úvazku činí 11.055 Kč + zákonné příplatky + stanovené osobní ohodnocení + přiznané odměny. Den nástupu do práce je sjednán 1. listopadu 2019 i dříve a to z důvodu zapracování ve zkušební době. Pracovní poměr je sjednán se zkušební dobou v délce 3 měsíců od nástupu do zaměstnání. Pracovní poměr je sjednán na dobu určitou s možností oboustranného prodloužení již sjednaného pracovního poměru.

Vzdelani: Základní + praktická škola

Plat: 11055Kč

Firma: GRASO a.s.

Obec: Olomouc

Okres: Olomouc

Obor: Obrana a ochrana

Úvazek: Zkrácený úvazek

Pracoviste: Šantova 656/6, 779 00 Olomouc 9

Pracovni vztah: Zkrácený úvazek

Sdílejte na Facebooku







Kontaktní formulář:

* Povinné údaje

*Jméno:

*Email:   

*CV:
Nevkladejte url/www adresu nabidky, automaticky bude prilozena k e-mailu.
Poznámky / dotazy:

 Přeji si být informován o novinkách

Vyplněním a odesláním kontaktního formuláře souhlasím se zpracováním a uchováním mých osobních údajů, které poskytuji prostřednictvím internetové stránky www.ExpertPrace.cz. Osobní údaje budou zpracovány v souladu s platnými právními předpisy České republiky, zejména zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.



Vrátní/Vrátný/vrátná - prac. Vilémov

Pracoviště: Vilémov č.p. 160. Nástup dle dohody. Firma SIDA s.r.o. se sídlem v Prostějově hledá zaměstnance na pozici Vrátný pro pracoviště...


Pracovníci ostrahy, strážní/Strážný/á OZP

Pracoviště: Olomouc. Pracovní místo vyhrazeno zaměstnavatelem pro osoby se zdravotním postižením dle § 80, zákona č. 435/2004 Sb. Uchazeč...


Vrátní/Vrátný/vrátná

Pracoviště: Štarnov. Ostraha a evidence vozidel na stavbě. Nástup možný ihned. Kontakt je možný POUZE telefonicky nebo emailem.



Prohlížením těchto stránek si šetříte Váš datový limit pro mobilní internet.
ExpertPrace.cz na Facebook-u Nastavení souhlasu použití osobních údajů