Sobota 27. července

Volná místa


Řídící pracovníci v oblasti projektování ve stavebnictví/Projektový/á koordinátor/ka/asistent/ka (pro stavební práce a údržbu)

- ukončené SŠ vzdělání - pečlivost, spolehlivost, samostatnost - přesnost a profesionalitu - znalost práce na PC - efektivní organizaci času - zvládání běžných každodenních činností - schopnost kontroly a dohledu - zvládání více úloh najednou - bilingvního uchazeče - čeština-angličtina nutností ( písemná i ústní komunikace) - ochota učit se novým věcem - aktivitu, systematičnost a orientaci na detail - praxe na obdobné pozici výhodou - nástup nejlépe ihned nebo dle dohody Náplň práce: - dohled a administrativní úkony - řízení a správa rozpočtu a výdajů - sjednávání a organizace schůzek - asistence při plánování projektů - řešení otázek souvisejících s projektem - sledování a koordinace pracovního postupu a výkonu stavebních pracovníků - komunikace s dodavateli a poskytovateli služeb - vypracování reportu o stavu probíhajících prací Pozn. Pokud Vás tato nabídka zaujala a myslíte si, že vaše zkušenosti a dovednosti odpovídají našim požadavkům, budeme se těšit na Váš životopis. Pokud se Vám neozveme do tří týdnů, dali jsme přednost jinému uchazeči. Děkujeme za pochopení.

Vzdelani: ÚSV

Plat: 22000Kč

Firma: DYNTEC spol. s r.o.

Obec: Terezín

Okres: Litoměřice

Obor: Management

Úvazek: Plný úvazek

Pracoviste: DYNTEC spol. s r.o. - provozovna Terezín, Pražská 328, 411 55 Terezín

Pracovni vztah: Plný úvazek

Sdílejte na Facebooku







Kontaktní formulář:

* Povinné údaje

*Jméno:

*Email:   

*CV:
Nevkladejte url/www adresu nabidky, automaticky bude prilozena k e-mailu.
Poznámky / dotazy:

 Přeji si být informován o novinkách

Vyplněním a odesláním kontaktního formuláře souhlasím se zpracováním a uchováním mých osobních údajů, které poskytuji prostřednictvím internetové stránky www.ExpertPrace.cz. Osobní údaje budou zpracovány v souladu s platnými právními předpisy České republiky, zejména zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.



Řídící pracovníci v oblasti projektování ve stavebnictví/Projektový/á koordinátor/ka/asistent/ka (pro stavební práce a údržbu)

- ukončené SŠ vzdělání - pečlivost, spolehlivost, samostatnost - přesnost a profesionalitu - znalost práce na PC - efektivní organizaci času -...



Kontaktní formulář s kontaktními údaji stačí vyplnit jednou.
ExpertPrace.cz na Facebook-u Nastavení souhlasu použití osobních údajů