Sobota 27. července

Volná místa


Specialisté v oblasti lesnictví/Lesní

* Požadavky: středoškolské vzdělání - obor lesnictví, řidičské oprávnění skupiny B, znalost práce na PC (MS office, programy LHE), trestní bezúhonnost, zbrojní průkaz a lovecký lístek. Náplň práce: organizace a řízení výroby na lesnickém úseku o výměře cca 1000 ha, provádění přejímky prací a výrobků, příprava podkladů pro roční projekty lesnických činností, provádění kontroly technologické kázně, organizace, včasnosti a kvality prací, vyhotovování výkazů o práci, výrobě, zásobách dřeva a vedení předepsané evidence, výkon práva myslivosti v režijní honitbě Správy NP, úzká spolupráce se zaměstnanci ochrany přírody Správy NP, provádění výkonu stráže přírody, lesní a myslivecké stráže Výše platu v závislosti na odborné praxi. Zájemci o volné pracovní místo spolu se strukturovaným životopisem zašlou do 18. 10. 2019 na e-mail Kontaktujte nás cez kontaktní formulář.

Vzdelani: ÚSO s maturitou (bez vyučení)

Plat: 18230Kč

Firma: Správa Národního parku České Švýcarsko

Obec: Krásná Lípa

Okres: Děčín

Obor: Věda a výzkum

Úvazek: Plný úvazek

Pracoviste: Pražská 457/52, 407 46 Krásná Lípa u Rumburka

Pracovni vztah: Plný úvazek

Telefón: +420 412 354 045

Sdílejte na Facebooku







Kontaktní formulář:

* Povinné údaje

*Jméno:

*Email:   

*CV:
Nevkladejte url/www adresu nabidky, automaticky bude prilozena k e-mailu.
Poznámky / dotazy:

 Přeji si být informován o novinkách

Vyplněním a odesláním kontaktního formuláře souhlasím se zpracováním a uchováním mých osobních údajů, které poskytuji prostřednictvím internetové stránky www.ExpertPrace.cz. Osobní údaje budou zpracovány v souladu s platnými právními předpisy České republiky, zejména zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů.



Specialisté v oblasti lesnictví/Lesní

* Požadavky: středoškolské vzdělání - obor lesnictví, řidičské oprávnění skupiny B, znalost práce na PC (MS office, programy LHE), trestní...



Prohlížením těchto stránek si šetříte Váš datový limit pro mobilní internet.
ExpertPrace.cz na Facebook-u Nastavení souhlasu použití osobních údajů